We zijn allemaal in ontwikkeling, de wijk, de school, het team en onze kinderen. Samen gaan we de komende jaren verder bouwen aan een mooie school waar u als ouder een onderdeel van kunt zijn.

Nieuwsgierig, onderzoekend en toekomstbestendig

We zijn nieuwsgierig, onderzoekend en toekomstbestendig. We zijn een school die inspeelt op de snelgroeiende maatschappij en alle ontwikkelingen die daarbij horen.
De basisvakken staan vast, daar kunnen we niet omheen, maar verder is er heel veel ruimte om ons verder te ontwikkelen op elk niveau en op elk gebied. Hierbij maken we ook gebruik van de mogelijkheden die het bruisende Amsterdam ons biedt.

Samenwerken

Door met verschillende bedrijven structureel samen te werken wordt het leren ook betekenisvoller voor onze leerlingen. We hebben een breed aanbod onder schooltijd, maar ook in het naschoolse aanbod maken wij actief gebruik van de faciliteiten in de buurt.

Kortom: Kindcentrum De Baanbreker is een school in ontwikkeling waar we samen met uw kind(eren) de komende jaren met heel veel energie gaan bouwen aan een mooie toekomst die ons te wachten staat!

Visual De Baanbreker A4 14 okt