Buitenschoolse club Woest Zuid

Wie als kind ontdekt hoe leuk het is om te bewegen, leeft gezonder, een leven lang. Echter, de stad is niet meer ingericht op zelfstandig buiten spelen en de sportclub is ver weg. Woest Zuid creëert vrijplaatsen in de stad waar kinderen in hun eigen beleving op kunnen gaan. Waar ze kunnen rennen en uitblazen, klimmen en springen, uitglijden en weer opkrabbelen. Waar ze gezond en bewust leren leven. En waar ze avontuurlijk bewegen, als het kan altijd buiten. Woest Zuid maakt bewegen weer vanzelfsprekend. En daar heeft een kind een leven lang profijt van.

Onze missie is om zo veel mogelijk kinderen in beweging te brengen in de stad. Dat doen we door kinderen in hun eigen belevingswereld te laten bewegen, zowel fysiek als mentaal: de woeste beleving! Wij geloven dat je de lol van bewegen pas écht ontdekt als niet alleen je lichaam, maar ook je geest volop meedoet. Als bewegen beleven wordt.

Om structuur en inhoud aan onze missie te geven ontwikkelen we steeds nieuwe programma’s om kinderen in de woeste beleving te brengen. In ’t eggie, Op ’t randje, Lekker Luchtig of Woestival tijdens de zomer. Programma’s die tot de verbeelding spreken en je uitdagen om in beweging te komen en je grenzen te verleggen.

Ouders kunnen met een gerust hart naar hun werk. Ze kunnen ervan op aan dat hun kinderen veilig en door bekende gezichten worden opgehaald van school. Bij Woest Zuid is altijd alles goed geregeld, ouders weten dat hun kind bij Woest plezier heeft, gezond eet en beweegt. We betrekken ouders bij onze club en we overtreffen hun verwachtingen.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste goed. Vanaf het eerste moment in dienst worden onze medewerkers opgeleid en ontwikkelen zij zich door. Het locatieteam wordt zorgvuldig samengesteld. Verschillende kwaliteiten komen samen en er is altijd een evenwichtige man/vrouw verhouding. Onze medewerkers nemen het kind in zich mee en zijn vooral zichzelf. Iedereen gelooft in de missie van Woest Zuid en draagt eraan bij. Onze woeste werkers zijn jong van geest, blijven nooit langs de kant staan en durven gek te doen.

Woest Zuid De Baanbreker heeft een eigen clubhuis in de school. Vanuit WZ De Baanbreker rennen we zo het schoolplein op voor een potje blikje trap op het voetbalveld of een zelfverzonnen avontuur in de natuurspeeltuin. Binnen is er genoeg ruimte om vrij te spelen of, als je even nergens zin in hebt, gewoon lekker te chillen op de bank.

Wil je meer informatie, een rondleiding of wil je jouw kind(eren) al direct inschrijven? Ga naar woestzuid.nl/baanbreker of bel naar 020-2611818.

Woest Zuid F13 bew